Belső és térelválasztó rácsok

Nagy szilárdságú, mégis esztétikus, finom megjelenésű belső, és térelválasztó rácsok, amelyek több előnnyel is szolgálnak felhasználójuk számára.
 
  • Betörési kísérlet esetén az üveg betörése után sem lehetséges az áruhoz való hozzáférés, hiszen a rácsszerkezet megbontása jelentős időt vesz igénybe.
  • A rács látványa pszichés hatást is gyakorol a potenciális betörőre.
  • Napközben a rács "láthatatlanná válik", hiszen kialakítástól függően összezárt állapotban teljesen eltűnik a járókelők ill. vásárlók látóteréből.
  • Az üzlet nyitvatartási idején kívül, a leeresztett rács nem rontja a kirakatban elhelyezett áruk láthatóságát.
 
A belső rácsok nemcsak kirakatok védelmére, hanem térelválasztásra is kiválóan alkalmasak, legyen szó bevásárlóközpontok, áruházak üzleteiről, raktárakon belüli térképzésről vagy teremgarázsok egységeinek leválasztásáról.
 
A belső védőrácsok és térelválasztó rácsok rendelhetőek kézi mozgatószerkezettel, vagy elektromos működtetéssel. Ez utóbbi változat rendelhető kulcsos kapcsolós vagy rádió távvezérlésű kivitelben.
 
A rácsok mérete igen tág határok között változhat, harmonikaszerű gyűjtésűek.
 
A MABISZ minősítése alapján belső rácsaink, térelválasztó rácsaink az üveg törését jelző elektronikus riasztórend szerrel együtt teljes körű védelem kialakítására alkalmasak. Az elektromos változat a felhasználók biztonságának fokozása érdekében 24 V-os villanymotorral készül, s minden nem kirakati rácsként működtetett változat rendelkezik mechanikus zuhanásgátlóval.

Belső rácsok

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk